HumanB
U wilt toch ook van '20NU' zijn

Verander-Boostcamp voor MKB-ondernemers
.


Ondernemers die zichzelf een BOOST gunnen, bieden wij een verander-Boostcamp vol praktische inspiratie en vernieuwende verandertools. 200% gefocust op uw onderneming en ondernemerschap. Soms confronterend, maar altijd 'speels' lerend. Behoorlijk intensief gaat u samen met collega-ondernemers op zoek naar uw BOOST. In 13 stappen zoomen we steeds verder in op ieders leer- en veranderproces en stellen we elkaar de vragen:

  • Waar sta ik nu; mijn passie en performance?
  • Waar wil ik naar toe; van idee naar concreet plan?
  • Hoe ga ik daar komen; het gedurfde experiment?

Daarnaast zijn er rondetafelgesprekken. We nodigen u daarin uit om  relevante trend in de markt te ontdekken en om op een andere manier te kijken naar uw stijl van leiderschap. Totaal 13 dagdelen die  als volgt te visualiseren zijn.

.

.

De business-coaches van 4BB

Vier professionals, met een brede en kleurrijke ervaring in het begeleiden van verandertrajecten in het MKB, hebben hun krachten gebundeld en 4BB opgezet. 4BB gaat 'for better business'. HumanB is een van de businesspartners, de andere drie zijn Ruud Heijenga (Brandfriend), Pepijn Happel (Floration) en Bart van Linder, senior consultant bij de Hotel Management School Maastricht. Gezamenlijk hebben de business-coaches ruim 100 jaar MKB-ervaring op de teller staan. Ruim voldoende ervaring dus om met u te sparren en ontwikkelen!

Voor meer info

Wilt u meer weten over onze verander-Boostcamp voor MKB- of franchise-ondernemers, kijk dan op de website van 4BB, .http://www.forbetterbusiness.nl . U kunt natuurlijk ook gewoon HumanB bellen.


.