HumanB
U wilt toch ook van '20NU' zijn

Verander-Boostcamp voor MKB-ondernemers

Ondernemers die zichzelf een BOOST gunnen, bieden wij een verander-Boostcamp vol praktische inspiratie en vernieuwende verandertools. 200% gefocust op uw onderneming en ondernemerschap. Soms confronterend, maar altijd 'speels' lerend. Behoorlijk intensief gaat u samen met collega-ondernemers op zoek naar uw BOOST.BOOST verandert de manier waarop je naar business kijkt. BOOST laat je bewust aan de groei van je organisatie werken. BOOST gaat 'for better business'. Dat doen we door in 13 stappen steeds verder in te zomen op ieders leer- en veranderproces. We stellen we elkaar de vragen:

  • Waar sta ik nu; mijn passie en performance?
  • Waar wil ik naar toe; van idee naar concreet plan?
  • Hoe ga ik daar komen; het gedurfde experiment?

Daarnaast zijn er rondetafelgesprekken. We nodigen u daarin uit om  relevante trend in de markt te ontdekken en om op een andere manier te kijken naar uw stijl van leiderschap. Totaal 13 dagdelen die  als volgt te visualiseren zijn.

.

.

De business-coaches van 4BB

BOOST wordt gedragen door vier professionals, ieder met een brede en kleurrijke ervaring in het begeleiden van verandertrajecten in het MKB. Zij hebben hun krachten gebundeld en 4BB opgezet. 4BB gaat 'for better business'. HumanB is een van de businesspartners, de anderen zijn Ruud Heijenga (Brandfriend), Pepijn Happel (Floration) en Bart van Linder, senior consultant bij de Hotel Management School Maastricht. Gezamenlijk hebben we ruim 100 jaar MKB-ervaring op de teller staan. Ruim voldoende ervaring dus om met u te sparren en ontwikkelen!

Voor meer info

Meer over de verander-Boostcamp voor MKB- of franchise-ondernemers staat op de website van 4BB.

http://www.forbetterbusiness.nl


.

 
Opbellen
E-mail