HumanB
U wilt toch ook van '20NU' zijn

Verander-Boostcamp voor MKB-ondernemers

Mensen worden pas echt enthousiast als ze iets moois beleven. Dat geloven wij. Wij heten je daarom van harte welkom bij onze verander-Boostcamp voor MKB- en franchiseondernemers. We laten je ervaren hoe jij jezelf en je onderneming een BOOST kunt geven, waarmee je de concurrenten een stap voor blijft. 

http://www.forbetterbusiness.nl


Wie zijn wij?

Vier professionals, met een brede en kleurrijke ervaring in het begeleiden van verandertrajecten in het MKB. Vier totaal verschillende business-coaches met ieder zijn eigen kwaliteiten en ervaringen. Gezamenlijk staat er ruim 100 jaar MKB-ervaring op onze teller. Uit de bundeling van onze krachten is 4BB ontstaan.  Een uniek vierspan, een beetje eigenwijs, maar samen weten we wat we willen. 4BB gaat ‘forbetterbusines


Het programma in 13 stappen

Ondernemers die zichzelf en hun bedrijf een boost gunnen bieden wij een programma vol praktische inspiratie en vernieuwende tools. 200% gefocust op jouw onderneming en ondernemerschap. Soms confronterend, maar altijd ‘speels’ lerend. Behoorlijk intensief, maar zeker ook een ontspannende trektocht, een reis vol kennis en klankborden met 12 collega-ondernemers.  Het programma bestaat uit 13 dagdelen, met een kerntraject waarin we steeds verder inzoomen op jouw leer- en veranderproces. In drie blokken stellen we elkaar de vragen:

  • Waar sta ik nu; mijn passie en performance?
  • Waar wil ik naar toe; van idee naar concreet plan?
  • Hoe ga ik daar komen; het gedurfde experiment?

Daarnaast zijn er rondetafelgesprekken. We nodigen je daarin uit om voor jou relevante trends in de markt te ontdekken en op een andere manier te kijken naar jouw eigen leiderschap. De stappen zijn als volgt gevisualiseerd.


Voor meer info

Wil je meer weten over ons en onze verander-Boostcamp voor MKB- of franchise-ondernemers, kijk dan op de website van 4BB. Je kunt natuurlijk ook HumanB bellen, wij zijn een van de 4 businesspartners. De andere drie zijn Ruud Heijenga (Brandfried), Pepijn Happel (Floration) en Bart van Linder, senior consultant bij de Hotel Management School Maastricht.


Gun jij jezelf en je organisatie ook een  BOOST?