HumanB
Elke dag een B-tje Beter 

Verander-Boostcamp voor MKB-ondernemers

Ondernemers die zichzelf een BOOST gunnen, bieden wij een Verander-Boostcamp vol praktische inspiratie en vernieuwende verandertools. Samen met collega-ondernemers, maar wel 200% gefocust op uw onderneming en ondernemerschap. Soms confronterend, maar altijd 'speels' lerend. Behoorlijk intensief gaat u samen op zoek hoe u elke dag een B-tje Beter kan worden.


BOOST verandert de manier waarop je naar business kijkt en laat je bewust aan de groei van je organisatie werken. BOOST gaat 'for better business'. Dat doen we door steeds verder in te zomen op ieders leer- en veranderproces. We stellen elkaar de vragen:

  • Waar sta ik nu; mijn passie, purpose en performance?
  • Waar wil ik naar toe; van idee naar concreet plan?
  • Hoe ga ik daar komen; het gedurfde experiment?


.De business-coaches van 4BB

BOOST wordt gedragen door vier professionals, ieder met een brede en kleurrijke ervaring in het begeleiden van verandertrajecten in het MKB. Zij hebben hun krachten gebundeld en 4BB opgezet. 4BB gaat 'for better business'. HumanB is een van de businesspartners. Gezamenlijk hebben we ruim 100 jaar MKB-ervaring op de teller staan. Ruim voldoende ervaring dus om met u te sparren en ontwikkelen! Meer over de Verander-Boostcamp voor MKB-ondernemers, bel ons gerust.


.

 
Opbellen
E-mail