HumanB
Boost your Business

 


Vanuit Bezieling en Beleving kun je Bereiken, Boeien en Binden
 (zie ook onze uitgebreide website)


U wilt toch ook van '20NU' zijn

Het economisch klimaat verbetert en Nederlandse MKB-bedrijven hebben zich langzaam ontworsteld van de overlevingsmodus. Het vizier is weer toekomstgericht en het realiseren van groei staat hoger op ieders agenda. Verontrustend is wel dat veel ondernemers de afgelopen jaren onvoldoende hebben meebewogen met de grote veranderingen in de wereld om hen heen. 20NU is echt anders dan 2008, dan de wereld van voor de crisis ...... en voor de IPhone!

‘Een crisis mag dan uiteindelijk overgaan, maar daarmee komt de tijd van voor de crisis niet terug!’ 

Om mee te profiteren moeten ondernemers hun denken en doen radicaal veranderen. Bent u écht van '20NU' ? In onze razendsnelle en over geïnformeerde wereld gaan klanten ervan uit dat het 'functionele' van uw producten en diensten gewoon goed op orde is. Meerwaarde willen klanten ervaren in de 'emotionele' verbinding met uw organisatie, in een 9+ klantbeleving en de bezieling, passie en het plezier die de organisatie en dus uw mensen uitstralen. Onze overtuiging is dat hetgeen je buiten aan klanten belooft je binnen met je mensen moet waarmaken. 'Zo buiten, zo binnen'. Het werkterrein van Human® ligt dan ook op het grensvlak van strategische marketing (branding) en HR-management, daar waar klantbeleving en bezieling samenkomen. 

n

 

Een doorbraak naar nieuw perspectief

Als u blijft doen wat u altijd al deed, dan krijgt u wat u altijd al kreeg! Niets nieuws dus! Heeft u wel de wil én de moed om écht te veranderen, bel of mail ons dan gerust voor een oriënterend gesprek en een doorbraak naar nieuw perspectief. Zoekt u uitdagende nieuwe wegen, prikkelende business-coaching of gewoon een 'fikkiestoker', wij helpen uw organisatie graag om écht een verandering in denken en doen aan te jagen en zo weer van '20NU' te worden.     


 Jan Spackler

Oprichter & Bezieler van HumanB

 

T +31(0)6-53.36.36.93 - M jan.spackler@humanb.nl

 


 

1132
 
Opbellen
E-mail